HOME MAIL


En glad og sund arbejdshund eller familiehund kræver et kvalitetsfoder.En aktiv og sund hund kræver et kvalitetsfoder, et godt foder betyder også, at hunden har en flot skinnende pels som er meget let at holde.

Vi fodrer med kvalitetsfoder, Purina Pro Plan, lakseolie og vitalanim.

Vi fodrer ud fra den overbevisning, at jo færre kemikalier og ”erstatninger” hunden får-jo sundere og mere modstandsdygtig er den. Vi har fodret på denne måde i 11 år med fuld tilfredshed.

Hvis en af vore hunde ikke trives ordentligt psykisk eller fysisk (her tænkes ikke på nødvendige dyrlægebesøg), kontakter vi en kinesiolog som tester og finder frem til, hvad der kan afhjælpe problemet: f.eks. homøopatisk medicin, kraniosacral terapi eller akupressur. Denne metode har vist sig meget effektiv f.eks.overfor allergi.

Alle vore hunde bliver h.d. fotograferet.

Rent mentalt trives flatterne bedst med at være så meget sammen med os som muligt, derfor er hundene i hele huset, med i bilen o.s.v.

Vi har hunde i pension - der fodrer vi med et kvalitetstørfoder Purina Pro Plan - hovedsageligt baseret på kylling eller laks.Nysgerrig og opmærksom - Gode tegn på trivsel hos hvalpen